Latin Night

Drogen och jag anordnar the Latin Night ikvall, den sedvanliga salsakvallen pa en narliggande bar. Han ar ju som kant salsainstruktor och jag... gor sa gott jag kan. Snaart kan jag ocksa instruera pa allvar. Kvallen borjar namligen alltid med en timmas salsa- och merenguelektion, och darefter blir det latinotoner i baren och pa dansgolvet. Haller tummarna for en lyckad kvall.
//Hasta Luego!//

Skola

Idag drar skolan igang igen. Appalachian State University ar packat med manniskor som stressade forsoker hitta vagen, skolbocker och datorer. Idag regnar det ute. Dessutom har jag blivit sjuk. Vaknade med en pissforkylning, ett fortfarande svullet ora och utslag i ansiktet. Herregud, vad ar det som hander med mig?!!
Jag sov i sidenlakan i natt. Det later fint, men ar det ackligaste som finns. Sa jag ar dessutom skittrott efter att ha glidit runt i sangen hela natten. Har tva lektioner kvar, darefter ska jag hem och sova. Tvinga Drogen att koka soppa at mig; kurera mig med karlek och varm vatska.

I host laser jag for ovrigt manga intressanta amnen. Ska ju inrikta mig pa antropologi och darmed laser jag kurserna "Magic, Witchcraft & Religion", "Meaning", "Latin America Thru Ethnography", "The Politics of Ethnicity" och "Sustainable Development". Dessutom laser jag Turismkunskap C pa distans genom Karlstad Universitet. Mycket plugg. Maste bli frisk asap sa att jag kan ta tag i det...

Tumoren

I gar kvall borjade mitt ora forvandlas till en tumor. En rod, uppsvalld och infekterad tumor som vaxte lavinartat och borjade sprida sig ut mot ansiktet. Jag retirerade - lat min piercing vinna slaget, sa jag tog ut min coola rook. Behover jag saga att det gjorde svinont..?! Men nar man inte langre hor ordentligt sa ar det nog bast att ta ut den. Damn it!
    Detta avskracker mig dock inte fran att skaffa fler smycken (det har ar forsta gangen jag nagonsin haft piercingproblem), sa jag har nu bestamt mig for att lata brostvartan laka helt och darefter tanker jag pierca den andra tutten, sedan nacken och eftersom jag inte fick behalla min rook sa ska jag istallet skaffa en conch i orat. Nar det har lakt da, saklart. Shit, vad man utsatter sig for saker..! Men som det gamla talesattet sager - vill man va fin far man lida pin...

Piercings

Jag alskar piercings! Sammanlagt har jag nu nio stycken, men det skall sa smaningom bli elva. Forutom fem vanliga i oronen sa har jag en i naveln, min naspiercing (har haft den i tio ar och kanner mig naken utan den!) och en i brostvartan. Jag gjorde nyligen en rook i orat som gor sa javla ont sa jag tror jag kraks! Den var verkligen den varsta utav dem alla och den vill fan aldrig laka heller! Den bara sitter dar och dunkar, gor sig pamind om dess existens genom att plaga mig. Att ta ett hal rakt igenom brosket ar kanske ingen superbra ide, men jag tyckte det just da, nar jag gjorde den. Veklingen i mig vill ta ut den, men den ar skitsnygg sa fafangan vagrar. Den far gott sitta dar och dunka ett tag till, jag ger mig inte. It's me against you, fucker!

Boone

Drogen motte mig pa flygplatsen i Greensboro, med en ros i handen. Eftersom vi fortfarande inte har nagon bil efter krashen sa tog vi bussen upp till Boone. Tre timmar. Not too bad. Val framme packade jag upp vaskan medan han grejjade i koket. Slutresultatet var en mycket avancerad treratters middag, dukad pa vit duk, med rodvin och levande ljus. Oj, romantik! Efterratten var chokladdoppade jordgubbar och... en svart pase med ett mycket intressant innehall som forvarades under sangen. Inte mer om det. Dessutom hade Drogen framkallat manga av mina bilder fran forra terminen. Jag var sald. Och det kandes bra.

Efter att ha varit i Boone i en vecka nu sa kanns det fortfarande bra. Har flyttat in i min gammelnya lagenhet men har fortfarande inte traffat min nya rumskompis an. Hoppas hon ar battre an ragatan som jag bodde med forra terminen. Har  ocksa piercat mig pa tva stallen; gjort en rook i orat och har aterpiercat min brostvarta. Dock har jag lite problem med dem, men det kan bero pa mitt standiga alkoholintag. Inte mycket som laker da. Shit, det ar mycket fester har uppe i bergen nu innan skolan borjar..!! Men det ar precis sa det ska vara.


xoxoxo

Miami

Landade sakert i Miami, men var fortfarande utan bagage. Det regnade nar jag anlande - inte riktigt vad jag hade hoppats pa, men vadret blev battre. Jag och mina flygplansklader tog oss till Miami Beach dar vi forsokte hitta nagonting annat till mig att ha pa mig. Hittade en klanning pa Mango - tack, forsakringsbolaget! Blev mycket mer shopping efter det. South Beach hostel var min nasta destination; satte mig i baren och tog en drink och pratade med folk. Blev packad som ett troll! Tre timmars somn i tre dygn blir en billig fylla. Var tvungen att sova. Efter min paus gav jag mig ut pa South Beach, strollade runt och kakade gott. Vilket coolt stalle det ar!
Bara en vanlig dag pa Beachen...
Under min tre dagars visit i Miami traffade jag fyra tjejer fran Kanada som jag umgicks en hel del med. Larde ocksa kanna manga andra; spanjorer, danskar, amerikaner, hollandare... Det ar fantastiskt kul att resa ensam, eftersom man maste utmana sig sjalv till att prata med folk och gora saker for att underhalla sig sjalv. Mitt val av hostel var ocksa det basta - folk var supertrevliga och kom ifran alla varldens horn! Jag fick under resans gang hangt pa stranden, solat, badat, atit gott, festat, turistat, sett vilda hajar, shoppat (mitt bagage kom inte forran kvallen innan jag skulle resa vidare), lart kanna nytt folk och skapat nya erfarenheter. Jag trodde faktiskt att nattlivet skulle ha mer att erbjuda, men det var okej for stranden dar ar definitivt oslagbar! I love Miami!Chicago

Flygresan till USA var skit! Som vanligt nar jag flyger sa blev det forseningar. Denna gangen var det strejk pa Bryssels flygplats, dar jag mellanlandade, och det ledde till en alldeles for sen ankomst till Chicago. Mitt bagage hade inte heller anlant. Tog mig efter mycket virrvarr (personalen pa O'hare ar inte sarskilt hjalpsamma) till tagstationen och akte in till Chicago stad. Var framme pa mitt hostel fem timmar senare an vantat. Rusade ut pa stan, forsokte forgaves hitta nagonting som jag kunde ha pa mig (Var aningen svettig och ofrasch i mina flygplansklader). Gav upp och stack ut for sightseeing och middag istallet. Sag mig om i Chicago. Vilken vacker stad!
 Arkitekturen i Chicago ar fantastisk, och tva masten for besokaren ar Millennium Park och The Observatory - Chicagos tredje hogsta byggnad (med USA's snabbaste hiss, hehe), dar du kan fa en fantastisk utsikt over hela staden, plus over tva andra delstater. Det var maktigt att vara dar uppe och att titta ut over Chicago by nigh.

Det blev endast nagra timmar i Chicago, och vid 03 begav jag mig vidare mot Miami.

Miami


Sayonara, Sweden!

Nu drar jag tillbaka hem till USA och jag passar på att besöka dessa fantastiska destinationer på hemvägen:


 
Chicago & Miami Beach 

...och fest blev det!

Efter en livlig och högljudd förfest hamnade jag och mina Gråbodudes Zandrich och Ackne på en Motorcykelfest. Den låg långt in i skogen och det lockade mig inte skitmycket att sticka dit. Har liksom inte så mycket till övers för snubbar med skinnvästar och för långt hår... Hade förväntat mig en liten stuga med ett gäng knuttar som arga skulle sitta och spela rysk roulette och lyssna på hårdrock. Men så var det inte alls. Vi möttes av flera öltält, varav ett med ett dansgolv där de spelade elektronisk musik (!!!), ett annat med en tatueringsstudio, en shop, en korvkiosk, och de hade en lägereld på området. Det var hur kul som helst att lalla runt där inne. Det var alltså inte bara en fest, utan en festival som skulle hålla på i 24 timmar om dygnet i tre dagar. Så nu har jag varit på det också och det visade sig dessutom att mina fördomar var fel. Tänk att en MC-festival kunde vara så kul!

Fest, fest, fest

Nu blir det fest igen. God damnit!

Barnmorskan

Idag måste jag förena både nytta med nöje. Skall först och främst till barnmorskemottagningen och skaffa nya P-piller.. baah, det är så tråkigt! Är desssutom hemma hos Zandrich nu och därför tar det mig en timme att resa morsan. Jag hade hellre stannat kvar här och sökt information om Chicago och Miami (som jag ska till nästa vecka!!!). Jag måste dessutom söka information om Dubai för att se om jag flyttar dit nästa termin eller ej, och eftersom mina päron inte har dator hemma måste jag checka in på bibblan för att göra mina efterforskningar. Som sagt, hellre kvar hos syrran, men jag vill ju inte riskera en eventuell graviditet under nästa termin...
 Ikväll ska jag i vilket fall som helst på turkisk restaurang med pappa. Åh, I love turkisk mat!!

Die brat, die!

Japp. Här är den. Tröjan vi alla har väntat på. Bästa budskapet ever.


Den svåra kärleken

Nu börjar det dra ihop sig för hemresa igen. Om man nu kan kalla det så? Jag vet ju egentligen inte riktigt vart mitt hem är längre, i vilket land? Vilken stad? Vistelsen i Sverige har hur som helst varit alldeles underbar, men samtidigt så måste jag medge att jag saknar USA en aning. Precis som att jag vet att jag kommer sakna Sverige när jag väl är i USA igen. När det kommer till Drogen och mig så har vi som känt haft en del tumulter den senaste tiden men det känns som att en paus var nödvändig för att vi skulle kunna uppskatta varandra igen, och jag tror vi gör det också. Jag är dock lite rädd att vi har byggt luftslott; att vi tror att det är bättre nu och att vi tycker om varandra mer än vad vi egentligen gör. Jag antar att vi kommer att inse hur läget ligger när vi ses igen nästa vecka. Är nervös.


 


Svensk sommar


Det finns faktiskt inget bättre

Göteborg

Har tillbringat helgen hemma hos T.A. och hennes Rakas. Vi hade en sjukt soft kväll i fredags men körde på som f*n igår istället. T.A., Zandrich och jag påbörjade kvällen med tjejmiddag, precis som förr. Snackade skit, drack drinkar och piffade oss för kvällen. Hamnade lite otippat på Rockbaren där vi ställde till med limbo och lyssnade på musik som jag inte är speciellt van vid. Rockkillar brukar ju vara snygga, men det var de inte igår. Jag har visst glömt bort att alla ser likadana ut i Göteborg, till och med rockersfolket...
 Vi gick vidare; mötte upp undersköna Emsilissan vid Valand och gick till Lounge. Jag måste nog säga att jag gillar Lounge allra bäst i Göteborg - givetvis är det på grund av musiken som spelas. Vi var otroligt bra på att dricka sprit igår också, och inte helt otippat så hamnade vi på en efterfest som inte slutade förrän klockan åtta i morse. Effekterna av detta var att det vaknade tre utslagna halvdöda här  i lägenheten runt 3-snåret idag. Har tillbringat resterande tid i soffan med pizza och film. Klockan är nu 22 och kärleksparet har redan lagt sig för att sova. Vi var definitivt tröttast i stan idag, men det var det lätt värt.

Nu har jag en vecka kvar i Sverige och kommer förmodligen att tillbringa den i Alingsås. Jag har haft en alldeles fantastisk semester här hemma och har upplevt otroligt mycket tillsammans med min familj och mina vänner.
 Jag älskar er!


Linda Rosing

Trillade in på Linda Rosings blogg och ja, tycka vad man vill om henne men en sak är säker. Hon är ju en intressant människa. Obviously. I sitt senaste inlägg hade hon fått sisådär 450 kommentarer och jag gick in för att läsa. Blev ganska upprörd när jag upptäckte att mer eller mindre alla inlägg var skitsnack a la "Vem fan bryr sig om Linda Rosing, hon är ju dum i huvudet!"

Vad jag inte kan förstå är först och främst hur man kan hålla på sådär mot en person, offentlig eller ej, och desssutom så måste de ju bry sig om henne eftersom de var inne på hennes blogg från första början. Pah, det är ju de som är idioter om någon.


Drömmar

Ibland är jag tröttare när jag vaknar än när jag ska sova. Jag drömmer nämligen helt sjukt mycket; grymt intensiva drömmar med mycket spring, andras otrohet och stress. Som i natt, då drömde jag att jag var jagad av en bonde ute på åkerfälten. Han ville mig någonting, men jag drog slutsatsen att han ville döda mig, för han slängde lastbilsstora betongblock efter mig. Till sist sprang jag in i ett hus, hämtade en röd- och grönblinkande kniv som jag senare högg honom med. Hugg, efter hugg liksom.. Han sa förvisso att han ville att jag skulle göra det, men det var ändå rått. "Take out my life, my existency.." När han dog så grät jag.
Fattar inte riktigt vad som händer med mig, men förhoppningsvis så håller jag inte på att förvandlas till en seriemördare.