Hjulet snurrar men hamstern är död

Bloggen likaså. Men jag finns kvar. Bara inte så utelämnat. Ni som känner mig har mitt nummer. Ni som tror att ni känner mig kanske har fel. Eller så får ni ha tålamod. För jag kommer tillbaka. Bara inte just precis nu. Det är för mycket att tänka på men för lite action (?).

Så vi hörs igen. Men kanske inte just precis nu.

Vill ha

image 1247980672-0image 1247980672-1image 1247980672-2

Kärleksbekymmer?

Jag vet att det är mycket roligare att läsa om andra personers kärlekstrubbel (åtminstone är det så för drama-queen-Annarki), men dessvärre kommer ni inte få mycket lektyr om det ämnet på den här bloggen för här är allting rosenrött. Efter en kärleksmånad med Drogen har han nu åter igen lämnat landet och rest tillbaks till USA. Kvar är jag med en stark känsla av saknad och ensamhet, men längtan till nästa gång vi ses. Förmodligen blir det i Kalifornien i vinter.

För övrigt så flyter det mesta på; har flyttat till min gamla hemstad Alingsås och arbetar inom turism. Jag har trevliga kollegor, en dålig lön men ett roligt jobb så det jämnar ut sig. Varje arbetsdag är motiverande. Att vara tillbaks i A-town är också okej, men jag saknar min integritet och identitet; behöver ett eget ställe att kunna gömma mig i när det behövs. Just nu är jag tillbaks i mitt barndomshem men på något vis känns det ganska bra - inte endast av besparingsskäl utan även av catch-up skäl eftersom jag som sagt snart emigrerar.

Och på tal om att röra på mig - dags att stiga upp ur sängen och starta dagen. Sayonara.