Köpenhamn

Vilken schysst stad! Senast jag var där var jag 2 år och hängde på Legoland med mamma och pappa. Den här gången hängde jag mest  som turist på Ströget och gatorna runt omkring. Fick köpt mig två toppar på Topshop och ett par FCUK-jeans enligt inspiration från Therroreses tidigare inköp. Therror, hennes kärlek och jag tillbringade hela dagen i Danmarks storstad och avslutade vår tur med några öl på en uteservering i solskenet. Wonderful! Bortsett från god öl och bra shopping så måste jag säga att danskarna är både snygga och trevliga. Dit åker jag snart igen!

Charli

Oslo innebar kärlek och vänskap. Två av livets viktigare attributer. Och att få en koncentrerad dos utav det under en helg är givetvis ingenting annat än fantastiskt. Charli och jag "busade" som vanligt, åt räktallrikar i skärgården, hade barrundor, pratade om minnen och nyheter. Historia, framtid.... Vi var på trancefester och dansade av oss, hade sena nätter som slutade med hemgång, ännu berusade, när solen steg över taktopparna. Vi delade enkelsängar, cigaretter och pengar. Delade en så speciell vänskap som vi har, på ett vis som ingen annan förstår. Jag är förälskad i den vackra varelse hon är, om än en högst vänskaplig. Det är för mig den starkaste förälskelsen, eftersom vänskapens förälskelse aldrig försvinner då den är besvarad. Och det är min.
 Vi har en speciell relation, Charli och jag, och jag kommer att sakna henne till tusen. Jag ber till gudarna för att hon skall ta vara på sig. Och jag hoppas att jag snart kommer att se henne igen. Och det mest underbara av allting, är att nästa gång jag ser henne - oavsett om det är om ett eller hundra år - så kommer det att kännas som att vi sågs dagen innan.

Charlotte, jag älskar dig obehindrat och ohämmat. Tack för att du finns i mitt liv, min eviga vän.

Oslo

Lysekil var fantastiskt trevligt! Var på Winnerbäck på söndagen - sommarkonsert i gräset med solsken, öl i plastmugg och havsdoft; precis så det ska vara! Resten av veckan tillbringade jag tillsammans med mamma på campingplatsen där jag soldyrkade, fiskade, åkte båt med kusinen och åt mammsens mat.
 På fredagen bar det av till Oslo där älskade Charli stod och väntade på mig. Charli och jag är som känt ett katastrofradarpar och vi säger alltid att "den här gången var den galnaste gången i vår historia, och den kommer vi aldrig kunna överträffa." Men så ses vi igen och överträffar givetvis äventyren vi var med om gången innan. Så var det även den här gången.
 Vi startade fredagkvällen med en räktallrik och kopiösa mängder rosévin i den norska skärgården tillsammans med vänner och familj till Charli. Rosévinet hade ju sin effekt, som ledde till nakenbad i havet, åtta taxiresor och besök på tre olika klubbar. Hamnade till sist på en tranceklubb där vi dansade fötterna av oss för att senare sluta upp med en kompis till Charli och efterfesta till 07.
 Lördagen såg ungefär likadan ut; startade dagen med frisbeekastning i parken. Sedan blev det middag, peppriga Bloody Mary's, barrunda, tokdans på klubben och efterfest till 07 igen. Min buss tillbaks till Sverige gick vid 10 så det blev inte mycket sova den kvällen. Detaljer utelämnas om den här helgen, men den som känner oss kan säkert läsa mellan raderna för hur de såg ut. Kan i alla fall dela med mig om att jag blev friad till. Två gånger. Så nu är jag gift i Norge också.

Nu befinner jag mig i "typ Malmö" hemma hos Therrorese och hennes stora kärlek. Solar och badar vidare. Bättrar på brännan inför Miami ;) I morgon blir det Köpenhamn, till helgen Göteborg igen. Äventyren fortsätter...

Husvagnssemester

Men jävligt kul liksom. Lånade lite av syrrans ögonbrynsfärg och hade i färgen i ungefär fem minuter. Tänkte, det får ju inte bli för mörkt. Det blev det ändå, så nu ser jag ut som en kickers igen. Måste lägga på extra mycket smink under kommande vecka på campingen i Lysekil för att inte bli utskrattad. Men då kommer jag att se ut som en fjolla istället.

Jo, jag sticker ju till vackra Västkusten idag. Börjar min Lysekilsvistelse med en Winnerbäck-konsert (kan det bli mer svenskt?!) och senare ber jag till Gudarna att vädret skall bli bättre under nästa vecka... I sådana fall stannar jag ute på S's camping och bättrar på min solbränna. Bor i husvagn och duschar kollektivt. En mörkare hudton skulle dessutom lösa ögonbrynsproblemet.

Under nästa helg hoppas jag på att som ett naturligt fräsht och gyllenbrunt bombnedslag kunna resa till Oslo och njuta av Charlisällskap. Saknar henne hur mycket som helst! ♥

Gråbo till Lysekil till Oslo, alltså. Innan vi drar ska jag slänga på lite fransfärg också. Det kan väl ändå inte bli fel?!!
Vi hörs när vi hörs!

On the countryside

Efter några dagar hos syrran i Gråboskogarna så har jag insett att landet i Sverige är precis likadant som country i USA eller någon annan stans, den enda skillnaden är att vi svenskar är så vana vid vår egen lantliga stil att den inte uppfattas som lika extrem som den vi ser på andra sidan Atlanten. Jag bevittnade detta igår när jag var i Stenkullen och drack några drinkar på den lokala krogen tillsammans med mina kära vänner och några gamla arbetskollegor.
   Detta kan ju diskuteras, men jag anser att många av de människor som bor ute på "landsbygden" i det stora hela verkar trivas väldigt väl med sina liv. De lever i en mycket liten värld där den lokala ICA-affären och kvarterskrogen står i centrum. De känner alla som bor i samma bubbla som dem själva, och det skvallras om hundar, barn, hus och ombyggnaderna på vårdcentralen. De har liksom ett miniaktivt liv där allting som de har egentligen är vad de vill ha. Och de är nöjda med det.
   Ibland kan jag avundas dem för vad de har. Livet måste vara ganska okomplicerat. Jag kan önska att jag hade nöjt mig där också, men dessvärre är inte fallet. Istället vill jag vidga mina vyer till den mån att jag har skaffat pojkvänner, jobb, bostäder och utbildning i utlandet. Det har slutat med att jag är så förvirrad att jag känner att det bara finns en väg att reda ut röran på. För att ta reda på vad jag vill med mitt liv måste jag uppleva ännu mer, bunkra fler erfarenheter i mitt skafferi så att jag till sist uppnår nirvana och finner mitt kall. Dessvärre kommer nog inte min teori att gå igenom i praktiken, men jag har åtminstone kul på vägen. Utan att försöka låta arrogant så vill jag nog säga att jag har kul på ett annat sätt än folket i Gråboskogarna. Det kanske nödvändigtvis inte är bättre, men det är åtminstone ett ständigt skapande av udda erfarenheter utanför 70-skyltarna.


Karlstads sista dagar

Japp, jag veeeet..!! Har varit dålig på att skriva. Men jag har ingen dator hemma i Alingsås, och Karlstad var så intensivt och skitkul att jag inte kunde förmå mig att sitta ned och "ödsla tid" på att blogga. Nu är jag hur som helst tillbaka i Alingsås, eh, rättare sagt hos syrran i Gråbo för tillfället, och har därför lite tid att spendera framför skärmen.

Karlstad ja... vart ska jag börja?! Dag tre var en fredag och jag började dagen med att åter igen gå på stan, den här gången med Kakan. Fick köpt en tight liten svart som visade nästan för mycket kurvor.. men Kakan intalade mig att mina är fina, så jag tog hennes ord och investerade. Senare på kvällen var det fest hos Galenpanna, där vi åt middag, drack rödvin och sprit (åter igen en usel kombination av alkohol som leder till bakfylla Allan) och festade loss. Spelade två dryckesspel i ett och alla blev givetvis en aning.. "glada". Detta ledde till att vi senare tog en sväng ut på stan och svängde runt på Glada Ankan. De spelar ju faktiskt grym electro där i slutet av kvällen!!! Sammanfattat av kvällen så får den 6 av 6 guldstjärnor, och detta på grund av att var och en av brudarna - Carro, Jezz, Kakan, Finne-A, Galenpanna, KilA - är stjärnor hela dem! Vi hade en fantastisk tjejkväll (med inslag av fantastiska herrkompisar) med efterfest till sex på morgonen (för vissa andra innebar efterfesten enbart sex, hehehe, men det är inte min historia att förtälla) och allting slutade i en sensation som övergrep bakfyllan dagen därpå och slängde den i väggen. Gött.
 Så dagen därpå packade vi picknicken och fikade i solen vid ån. Därefter var det fest igen... först hos Carro, sedan hos Kakan, sedan hos Freddan i Gula villan och till sist på Blue Moon Bar. Kvällen kunde omöjligt bli bättre än gårdagen, så den slutade ganska tidigt för mig och Carro med en mosbricka hemma hos henne. Så gick söndagen med film, och på måndagen åkte jag hem.

Tjejer, ni är så himlans bra och jag kommer sakna ihjäl mig efter er alla!!! Hoppas på en reunion snart igen!Karlstad day 2

Hade en dag på stan; Jess, Galenpanna och jag. Köpte ett linne och en sjuukt fin klänning på H&M (världens bästa butik för övrigt. Med tanke på priserna). Åt sushi. Mmmm...!
 Senare stack Galenpanna som vanligt till jobbet och Jess och jag hängde hemma hos Galenpanna och såg på film tills vi däckade i soffan. Fantastiskt mysigt att bara hänga med mina två sjäslfränder. Skönt också att ha en skön, slapp dag innan stormen börjar idag... Det är feeest ikväll! Feest på Campus!

Karlstad Day 1

Mötte upp Jessi på Stockholms central och vi tog bussen tillsammans till festival-Karlstad. Rix FM (?) hade sitt turnétåg i Karlstad så staden var fullsmockad av människor. Vi mötte upp Galenpanna och Finne-Anna och begav oss till Arena för middag. Där satt Kil, Carro och Snigeln redan och väntade på oss. iih!! Åt en grymt god caesarsallad i solen och njöt av vännernas fantastiska sällskap. Freddan och J kom dessutom förbi en liten sväng. Underbara, härliga vänner!!
 Senare tog vi bussen upp till Campus och tillsammans med finnesystrarna, Mackan och Kantorn drack jag rödvin ungefär halva natten. Avslappnat och trevligt - en perfekt start på Karlstadvistelsen!

Karlstad

Idag fortsätter jag min Sverigeturné och åker vidare till Karlstad och mitt gamla Campus. Vi har lite av en återträff, så Jessi kommer från Finland för att tillföra lycka och finska fyllesånger. Vi kommer att bo hemma hos vackra Galenpanna och förhoppningsvis får jag umgås mycket med mina andra fantastiska polare Carro, Snigeln och Kil också. Utöver det så hoppas jag att Freddzor och Mackan vill vara med att leka. Åh, jag saknar alla så! Det ska bli hur kul som helst! Bara några timmar kvar!!!

                 
Janet, Aline o Jessi festar       Kärlekstrion         Trio 10, bakispizza. Skabb 2006.


Konserten

Öl + Vin + Sprit = Uncool

Att man aldrig kan lära sig den enkla formlen! Idag får jag sota för hur kul jag hade igår... antar att jag kan säga att det var värt det, för jag fick dansat tills solen gick upp - precis enligt mina planer! Snackade dessutom med DJ'n och fick bild och autograf.... jag vet, det är lite fjantigt, men så är Marco V också en stor artist i den elektroniska världen, precis som NeYo är inom R'n'B.
 I vilket fall så hade vi som sagt jätteskoj; stack hem till Danny först och drack rosa drinkar för att bra i gasen fortsätta till Berns. Det var en liten publik, ungefär 350 pers, och det var ganska coolt eftersom hela spelningen blev väldigt personlig. Therror, Danny och jag trängdes givetvis längst fram under hela kvällen.
 Tänker på mina två danspartners idag eftersom de var tvungna att jobba tidigt idag, trasiga människor liksom... Själv har jag parkerat mig i soffan hela dagen lär sitta kvar har. Kanske får besök av Therroreses två kollegor senare idag men det blir inte förrän senare. Aja, nu är det dags för lite TV-zappning, det är dokusåperace på kanal 5. Perfekt ju!

Marco V

Ikväll är det dags. Äntligen!! Systrarna Synd och Danny kommer att stå längst fram vid scenen och dansa helvete. Svettas som as och lämna Berns samtidigt som solen går upp på morgonen, utmattade och orkeslösa, med tinnitustjut i öronen. Men det är så det ska vara! Hoppas inte att Marco V sviker ikväll för ååh, jag vill daaaansa!

Home Sweet Home

Nu har jag varit hemma i Svedala en vecka och jag njuter av tillvaron. Flygresan gick fint och jag landade mjukt på en solig Landvetter flygplats. Åkte till Alingsås och träffade min kära familj och fick äntligen ätit mammas mat igen! Jag har också hunnit med att umgås med mina bästa Brunsson (som också var hemma i Sverige - bra tajming!) ,och  med Kamperin. Vi åkte in till Göteborg i fredags och satt tillsammans med fler vänner vid kanalen och drack vin och tittade pa nar Paddanbåtarna puttrade förbi. Springsteen spelade ju pa Ullevi så stan' var packad av människor! Vi hamnade till sist på Lounge dar Therrorese & David och T.a. & Freddan mötte upp oss. T.a. är farlig för mig; hon bjöd på för tok för många shots och drinkar, vilket slutade med att jag var Trollpacka(d) i slutet av kvällen... Fick avslutat kvällen med en efterlängtad Kebabhouse-tallrik och en taxi hem till T.a. där jag spenderade helgen.
Jag har utöver detta hunnit med att hälsa på Zandrich och Ackne ute i Gråboskogarna och att gå på stadshotellet i Alingsås, he-h..

 Just nu befinner jag mig i Stockholm, har varit på möte på Amerikanska Ambassden idag och ska på trancefest med Therror och Danny ikväll. Marco V på Berns. Som jag längtar..!!!