Polisromantik

Just nar Drogen och jag hade tonat ned lyset hemma for att paborja romantiska timmen, sa horde vi utifran andra sidan fonsterrutan nagon som gapade:

- "STEP OUT OF THE VEHICLE! PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR! BACK UP AGAINST THE POLICE CAR! PUT-YOUR-HANDS-UP-WHERE-I-CAN-SEE-THEM!!!!"

Jag trodde forst det var nagon drunk-ass amerikan som holl pa och skojjade, men nar jag oppnade mina ogon sag jag ljusstralar fran blinkande rod-bla sirener. Det var sanning. Action pa gatan. Vi kikade ut genom persiennen och sag tva polisbilar pa gatan, en polis stod lutad med hans dorr som skydd och en pistol i handen. Den andra smog sig forsiktigt fram till bilen som de hade stoppat. I handen hade han seriost ett stort gevar, typ snipermodell. I mitten av gatan stod en tjej i min alder med handerna i vadret blick stilla. Polisen sokte igenom hennes bil och slutligen lat de henne ga. Det var precis som i en actionfilm. Spannande varre..!!

Kommentarer
Postat av: Danny

Hm, säker på att det inte var ett pumphagelgevär? Det är väl standard i amerikanska polisbilar. Snipergevär känns lite overkill..

Postat av: Therrorese

Å jag säger det igen!!! Nu kommer du hem!! Ögonaböj! Du kan inte bo i det där vapenälskande skogstokiga landet!!!!

2008-03-28 @ 09:22:35
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Annarki

danny ja, kanske det kanske. jag har ingen aning.. men det hade sikte. anyways.. stort var det iaf.

therrorese, meh! du ska ju bli polis sjalv snart.. o bara vapen..

2008-03-28 @ 15:08:23
URL: http://annad.blogg.se
Postat av: Micke

Spännande!!
hehhe
:)

2008-03-28 @ 16:23:32
URL: http://beckfjall1.blogg.se
Postat av: Danny

Oki, då var det ju inte pumphagel, där behöver man inte direkt nåt sikte, hehe. Men kanske var en M-16 då, de finns ju med sikte.

2008-03-28 @ 17:17:16
URL: http://dannywillson.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback