California

Ar tillbaka fran en fantastisk resa! Har foljer en uppdatering, del 1...

Nar vi landade i Los Angeles, akte flip-flopsen pa med en gang. Det var soligt, varmt, underbart..! 27-30 grader. Hade inte en aning om att landskapet var sa vackert dar; inte nog med att jag ar en sucker for palmer (och det finns gott om palmer i Cali!!), det ar dessutom gront och bergigt. Vi sag redan ifran planet en hel del spannande saker, landskapet varierade fran sno till berg till akermark och floder, Grand Canyon, Rocky Mountains... nar vi reste tvars over USA.
    Vara Mexicanska vanner kom och hamtade oss pa flygplatsen och vi gav oss ut pa en rundtur i LA; Hollywood, Beverly Hills, Long Beach... innan vi begav oss vidare till San Diego. En av vara vanner, Mr Rich Guy, har lagenhet dar sa vi spenderade natten dar. Gick ut och festade, tappade bort en polack mitt i nattvimlet i San Diego men konstigt och lyckligt nog sa hittade vi honom igen. Dagen efter shoppade vi, gick till stranden, badade i bubbelpoolen i Aarons back yard och traffade den mexicanska fotbollsmalvakten Paco Memo.

Los Angeles ar extremt modefixerat och folk ar nastan sjukligt besatta av att vara skitsnygga, vilket de ocksa ar. Jag gillade San Diego battre, trots att folk ar lika snygga dar sa ar de lite mer avslappnade. San Diego visar verkligen ett stereotypiskt California, ett sadant man ser pa TV, med surfbrador, barhang pa strandpromenaden, skitstora palmer, perfekt strand och grymt mycket tatuerade och valtrimmade beach-hunks. Galet.



Med Svampbob Fyrkant pa Hollywood Boulevard, Med Drogen framfor The Sign, Long Beach i LA och stranden i San Diego.

Kommentarer
Postat av: jaanet

åååååå JAG VILL OCKSÅ !!! Glad påsk :):)

Postat av: Therrorese

Har plöjt alla era foton. Ser ut som ni hade en grym resa!! :) Sweet!

2008-03-25 @ 11:18:09
URL: http://therrorese.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback