I will fuckin' kill both of you. Fuck you!

Igår var en alldeles vanlig kväll egentligen. Men grymt najs ändå liksom. Sprang tillsammans med Galenpanna omkring mellan husen på Campus och socialiserade på fester. Hade det inte varit för några konstiga incidenter så hade kvällen varit väldigt mainstream:

* Mitt ex ringde och gav, tillsammans med sina vänner, världens längsta kärleksförklaring till mig. Kortfattat så lät det ungefär såhär: - "Jag älskar dig fortfarande. Flytta till Cypern...! Vad hände, Anna? Varför gjorde du slut? Jag älskar ju dig, jag vill gifta mig med dig..!"
Sedan sa hans kompis:
- "Han älskar ju dig... flytta till Cypern... Du är allas vår syster och vi saknar dig. Kommer du hit så ska vi behandla dig som den drottning du är..."
Efter 10 minuters tjatande från deras sida, så sa jag ungefär: -"It's never gonna happen, darling", och lade på luren. 

Fem minuter senare hade jag ett mobilsvar från en arg turkcypriot, a.k.a. vän till mitt ex som löd:
- "Fuck you! Fuck you and your boyfriend! If you ever come to Cyprus again, I will fuckin' kill both of you. Fuck you!"
Jaha ja, och när har jag någonsin sagt att jag ville komma till Cypern?!
Puckon!

* Senare på kvällen träffade jag en svarttaxichaufför som har kört mig hem några gånger. Sist han körde mig hem tog han en bild på mig utan att jag egentligen var med på det. Nu när vi sågs, så visade han bakgrundsbilden på sin telefon. Vem fanns där om inte jag?! Fy fan. Tur är i alla fall att man endast såg min mun och näsa, men en sak är säker och det är att jag aldrig mer ska åka med honom igen. Inte heller ska jag åka med pizzabagaren igen, han ringde mig tre gånger igår. Vad vill han?! Jag ska aldrig åka svarttaxi igen alls tror jag, eller prata turkiska med någon!

* Ännu senare fick jag några intressanta kommentarer på min msn ifrån Göteborgarn' och hans promille. Jag har tydligen gjort intryckpå honom när vi sågs sist. Eller om det var hans promillehalt som var imponerad kanske....


Förstår inte riktigt vad som hände. En sak är säker i alla fall. Jag har en otrolig tur som har hittat en sådan bra kille som Drogen.

Kommentarer
Postat av: Hanna

My god! Du är extremt het! Men efterhängsna killar är samtidigt bland det otäckaste som finns. I alla fall oönskade..

Postat av: Annarki

Haha nää igår var något speciellt... It was the return of the bad people. Göteborgarn' är iofs en bra kille, men resten liksom.. eeeeeehhh :/

2007-11-18 @ 14:06:17
URL: http://annad.blogg.se
Postat av: Isa

Det kanske är dags att folk släpper taget ibland. Hallå eller. Lite smått störande antar jag!?

2007-11-18 @ 15:22:17
URL: http://wisegirl.blogg.se
Postat av: Danne

Hur fan kan du åka svarttaxi?!!?!?!?

2007-11-18 @ 19:58:29
Postat av: Annarki

danne: jag är student...

2007-11-18 @ 21:42:17
URL: http://annad.blogg.se
Postat av: Kecke

Mjo. Svarttaxi-chaffisar ska man passa sig för. Vet en snubbe som blev rånad av en. Och det kunde ju varit ännu värre - speciellt för tjejer. Så betala den extra hunkan för en reko chaufför i framtiden.

2008-03-20 @ 02:18:21
URL: http://mylifeisbajs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback