Beware of Sweden - Land of the Sodomite Damned!

Westboro Baptist Church har varit i farten igen och demonstrerat utanför Svenska Ambassaden i Washington. Varför? För att Svenskar är djävulens påfund, we are sinners och vår kung är en girly-man. Jaha, okej. Men vaddårå?! Vi är redan väl medvetna om att de flesta i Sverige är både sissies och sinners. Jag kunde inte bry mig mindre om ifall de släpar vår flagga i backen, för jag känner ingen särskild patriotism för mitt land. Folk från länder skulle kanske starta ett smärre världskrig om deras flaggor blev nedsmutsade, men vi Svenskar bara skrattar. De har ju rätt! Att WBP har problem med vårt land är definitivt deras problem, inte vårt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha så sant som det är sagt

2008-11-11 @ 15:07:15
Postat av: Anna

Sa jag alltså :)

Postat av: Anna

Men... jag kommenterade ju förut idag och... nu är det borta. Skumt. Fast jag skrev inget viktigare än "hahaha, så sant som det är sagt (skrivet)" :)

2008-11-11 @ 16:50:35
URL: http://pinkcherryblossom.blogg.se/
Postat av: Anna

Meh!!! haha vafan! Nu är det hur många kommentarer som helst från mig. Och så kommer det e till här ;) Stackars dig, du kommer ju bli besviken när du har fått så många kommentarer på ett inlägg, och så är alla bara från mig. Men men, life's a bitch and then you die ;) Love!

2008-11-11 @ 16:52:04
URL: http://pinkcherryblossom.blogg.se/
Postat av: hannah

Har vi tur kanske kungen "rasar" i Aftonbladet. Det kan bli värsta såpan det här..

2008-11-12 @ 10:19:10
URL: http://hannamedha.blogspot.com
Postat av: Therrorese

Sant. Att de har problem med svenskar låter ju som ett världsproblem, verkligen!! Eller....kanske inte. Det är ju helt och hållet deras problem. Tror dock inte att de skulle våga släpa en arabisk flagga i backen....då skulle det förmodligen ta hus i helvete dessutom. Kanske skulle ett par nya flygplan flyga in i ett par nya skyskarapor då. Så det är väl tur för dem att de riktar in sig på oss fredliga svenskar. Vi skulle väl på vår höjd skicka på dem ett par välproducerade porrfilmer, eller vad det nu är vi gör bäst i det här landet...;)

2008-11-12 @ 15:15:37
URL: http://therrorese.blogg.se/
Postat av: Annarki

Mwahahaha porr och sprit. Det ar vi bra pa.

2008-11-12 @ 19:33:41
URL: http://annad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback