Syndens straff

Tänkte uppdatera er med lite fakta:

Lilla Engla och Pernilla Hellgrens mördare Anders Eklund dömdes till fängelse och att betala 210 360 respektive 139 299 kronor plus ränta till offrens anhöriga. Totalt blir det 800 000 någonting till bägge familjerna. Dessutom våltog han ju en tredje person och dömdes för barnpornografi.

Tito Beltran
dömdes till två års fängelse och 112 035 kronor i skadestånd till flickan han våldtog.

Toni Alldén dömdes till att betala ut 312 000 kronor för mordet på Caroline Stenvall.

Knutbypastorn Helge Fossmo dömdes till att betala 642 095 till sina offers anhöriga.

...behöver jag fortsätta?


Vet ni vilka Peter Sunde Kolmisoppi, Gottfrid Svartholm Warg, Carl Lundström och Fredrik Neij är? Inte?! Hm. De är varken mördare, våldtäktsmän eller pedofiler. De är män som exemplifierar risken att fildela. I Pirate Bay-målet dömdes de till att sitta inne i ett år och betala 30 miljoner kronor till "offren". Vänta nu, läs det igen. 30 000 000! Det är 7,5 miljoner kronor per skalle. Det är alltså 9 gånger mer i belopp per person (!) än vad Eklund betalade ut totalt efter att ha våldtagit och mördat två oskyldiga unga människor. Det är 4 gånger mer per Pirate-skalle än vad alla tidigare nämnda brottslingar får betala ut tillsammans!



Förtjänar dem det?


Sverige betalade förresten 684 800 kronor för att få hem vår stackars lilla kriminella flicka, Annika Östberg, till Sverige.

Var det någon som sa "som man bäddar får man ligga?"


Givetvis borde Pirate Bay-rättegången
omprövas. Detta är ju galenskap!

Kommentarer
Postat av: Miscela

SV: Var lite skeptisk till Piratpartiet till en början men ju mer jag får höra om vad som händer med vårt fria internet desto mer vill jag rösta på dem. Iaf nu. Jag brinner för andra frågor också men nu är internetfrågorna så passa viktiga så att alla andra frågor få stå åt sidan... tills det blir ändring. Sjukt att domaren var partisk men å andra sidan förklarar det ju varför domen blev så hård ;)

Postat av: Therrorese

Galenskap är bara förnamnet. Läste att någon nu även stämt Google för samma sak...hehe. Såja, dra in varenda söksajt i skiten så får vi ses var vi landar. Varför inte ta biblioteken oxå? Jag menar vem kan inte kopiera ur en bok??

2009-04-27 @ 19:22:47
Postat av: Annarki

Hahaha! Spräng biblioteken och förbjud människor att prata med varandra! Vi kanske delar med oss av information av något slag.

2009-04-27 @ 23:47:31
URL: http://annad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback