Go Obama!

Neeeej! Det kan ju bara inte vara sant! Nu har McCain tagit täten i det Amerikanska presidentvalet. Det var ett mycket smart drag av honom att välja Palin som Vice President. En ung, snygg kvinna som har fem ungar och bor på "landsbygden". Opinionssiffrorna visar att McCain skulle vinna om valet hade varit idag.
Men nu undrar jag: Vad är det för fel på människor?!!


Jag hade en mycket intressant diskussion i helgen med en snubbe som ska ned till Afghanistan snart. Han berättade att han reser dit för att hämta hem sina egna bröder och systrar. Jag frågade honom varför han tror att de krigar, och han svarade att de för ett krig mot terrorismen. Jag frågade honom om han inte hade någon som helst misstanke om att det rör sig om naturresurser och makt (islam är den snabbast växande religionen i världen, skrämmande för de kristna! Och det är ju inte för att alla muslimer är dumma i huvudet som religionen växer). Han svarade att det inte alls har med det att göra. Han refererade till 9/11; att tre av hans vänner dog i attacken och att han vill hämnas. Jag frågade honom om han inte tror att många i Irak eller Afghanistan redan hade förlorat sina nära och kära. Hela konversationen slutade med att han, en två meter stor man, grät öppet och till sist försvarade sig med att han tjänar bra pengar på att kriga. Jaha ja, bra pengar. Så fick jag det bekräftat - pengar och makt. Det är vad som betyder någonting.

Men vill den vanliga amerikanen verkligen ha ännu en gammal traditionell gubbe som inte söker förändring i det mer eller mindre krisdrabbade USA? Vill de ha en till som stöttar krig och vapenlagen? Vill de alltså skicka ned ännu fler soldater till Irak (och Gud vet vart mer) för att föra ett sk. "religiöst krig" mot "terroristerna"... sedan om civila och barn dödas, det får de ta...  (För det var väl så Amerikanerna tänkte under 9/11, va?) Vill de verkligen betala för kriget med sina skattepengar, istället för att använda de pengarna till någonting som faktiskt gynnar den Amerikanska befolkningen? Vill de verkligen bli ett anti-abortland och ge pengar till kyrkan? Ta från de rika och ge till de fattiga, God Bless America! Fan, ni är ju galna!

Kommentarer
Postat av: Anders

Ja hans kläder vill man inte vara i =)...Allt bra ikväll?

Postat av: Nina.

svar: hihi, ja dom är ju så gulliga! :)

2008-09-08 @ 22:12:54
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Therrorese

Amen to that, Siss!

Palin är för övrigt läskig.....

2008-09-08 @ 22:48:04
URL: http://therrorese.blogg.se/
Postat av: Annarki

Japp, det ar hon. A devil in disguise...

2008-09-08 @ 23:56:27
URL: http://annad.blogg.se/
Postat av: Anders

Ja dom har grymma kläder. Sov gott!

2008-09-09 @ 00:01:53
URL: http://skaneandy.blogg.se/
Postat av: Anders

Tja, allt bra idag?

2008-09-09 @ 12:53:08
URL: http://skaneandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback