Crocodile Dundee

I går natt blev det ingen fotstympning, men det innebar inte heller att jag drömde rosenrosa. Nej, igår natt låg jag vid ett vattendrag och lurpassade på krokodiler. I högt gräs kröp jag in och la mig. Väntade tills krokodilerna kom, och när de låg precis brevid mig attackerade jag dem. Jag la armen om deras halsar, stack kniven i bröstet och skar upp dem. En av krokodilerna sa till mig att jag skulle vara försiktig eftersom han ville ha inälvorna kvar i sig när han begravs. Jag godtog det och lät dem ligga kvar. En annan av krokodilerna matade jag till en.. krokodil. I natt var jag en av deltagarna serien Lost och jag badade med hajar.

Vad fan är det med mig?

Igår jobbade jag mellan 09 och 20, tiden gick fort.. Jag gillar mitt jobb. Efter en dag bakom disk och projektmöten sprang jag in i mina hjärtevänner. Vi hamnade på uteserveringen på en bar där och socialiserade. Åter igen blev jag påmind om hur lyckligt lottad jag är att ha dem.


God morgon

Kommentarer
Postat av: Therrorese

Hahhahaha, du drömmer värre än mig. Jag kommer inte ihåg mina drömmar så noga längre. Perioden med avsågade armar och ben är ju över för längesen....;)

2009-08-25 @ 20:40:30

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback