Spionsatelliten

USA igen. De-kan-aldrig-sluta-skjuta!!! Nu sker det igen, men den har gangen handlar det enligt dem sjalva inte om nagra vansinnesdad. Den har gangen sker det inte ens pa jorden utan uppe i rymden. Det var nagra ar sedan som de skot upp sin spionsatellit, stor som en buss, och nu har de tydligen forlorat kontrollen over den. De sager att den innehaller hemlig information och givetvis.. gift. Den haller pa att stortar mot jorden och den maste vack.

    Men ar det verkligen sa som laget ligger? Kanske ovar de bara infor vad som komma skall. Kanske vantar annu en attack fran nagot av jordens (eller kanske rymdens) alla horn. Vet de kanske nagonting som vi vanliga manniskor inte vet? Jag antar att vi far vanta och se vad som hander. Jag befinner mig i sadana fall pa fel sida av jorden just nu.

Aztekerna forutspadde jordens undergang ar 2012 och an sa lange sa verkar det ju som att det lutar at det hallet. Armageddon, here we come, tja!

Kommentarer
Postat av: Therrorese

Äh, vi har ju passerat det där fler gånger om. Jorden har spåtts att gå under titt som tätt tycker jag.
Jag tror på en herdelig invasion av V-ödlor!

Postat av: Joel

JA! Ge oss V-Ödlor. Dom e söta och gillar vita möss! :D

2008-02-20 @ 18:04:34
URL: http://jcw.blogg.se
Postat av: Danny

Börjar du bli lite paranoid? Du har väl inte joinat nån sekt där på landsbygden? ;)

2008-02-20 @ 18:34:40
URL: http://dannywillson.spaces.live.com
Postat av: Annarki

hahhhaa, njah jag menar nog egentligen inte att ett gang utomjordingar ska anfalla. ar nog mer inne pa det dar med konspirationsteorier; usa har alltid en anledning till varfor de ska skjuta pa saker, de ska alltid dra vinning av det. denna gangen kanske de ovar for att skydda sig mot ryssarnas satelliter, eller helt enkelt for att forbereda sig mot rymdkrig nar denna jorden har dott. se zeitgeist sa forstar ni vad jag menar.

pst joel, ater inte v-odlor manniskor..?

2008-02-20 @ 21:38:49
URL: http://annad.blogg.se
Postat av: Joel

Kanske dom gjorde oxå. Men jag minns mest bara hur en vacker blondin stoppa in en i munnen när det gick på tv för många många år sen.

2008-02-20 @ 22:59:31
URL: http://jcw.blogg.se
Postat av: Danny

Det var lite det där snacket jag menade iof. Ser hellre att de skjuter ner sateliten än att den landar på mitt tak i några 1000 km/h.

ps. "vacker blondin, stoppar en i munnen..." vad menar han egentligen, ;)

2008-02-21 @ 18:49:14
URL: http://dannywillson.spaces.live.com
Postat av: Annarki

danny, tro nu inget. jag ar oskyldig ;P

2008-02-22 @ 15:33:54
URL: http://annad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback